SIKERSTORYK

Ti küldtétek be, hogy másoknak erőt adjatok vele!

Köszönjük és gratulálunk!

ALBÉRLETES SIKERTÖRTÉNET – Valósítsd Meg/Önbizalom CD

S.Zsuzsanna, 26éves küldte be nekünk a saját sikerstory-ját:

Egy kedves barátnőmtől kaptam szülinapomra a Valósítsd Meg- Önbizalom CD-t. Ő azt mondta, esküszik rá. Ő az Anyagi függetlenséget hallgatta, és sok minden változott nála.

26 évesen úgy éreztem, ideje albérletbe költöznöm, és teljesen önálló életet élnem. Sosem volt önbizalmam, de a CD hatására elkezdtem olyan dolgokat csinálni, amit előtte sosem! Például kitaláltam, hogy szeretnék a Batyitól maximum 3 percre egy világos,60m2-es, jó elrendezésű, bútorozott lakást, maximum havi 40.000Ft-ért. Mindig is a Batthyány tér és környéke volt számomra Budapest legkedvesebb része! Egész nap ezen ábrándoztam!Naponta többször is hallgattam az Önbizalom CD-t, és mindig éreztem, hogy igen, sikerülni fog! Lelki szemeimmel láttam a tágas, világos, bebútorozott szobákat! Tervemet megosztottam a barátommal, aki szintén hisz abban, hogy a sorsunk a saját kezünkben van. Mondtam Neki, hogy szeretnék belső kertet is hozzá. Ő nagyon kedvesen jelezte, hogy úgy érzi, egy kicsit túllőttem a célon, mert a Batyi környékén 60 m2 belső kerttel 40.000Ft-ért irreális, és talán gyorsabban találnék lakást a VIII.kerületben, de ott is drágábban, mint 40.000Ft.

Engem azonban nem lehetett eltántorítani! Bár tudtam, hogy teljesen abszurd a vágyam, nem érdekelt! Annyira vágytam egy ilyen albérletre! Azt olvastam, hogy bármit el lehet érni, hát akkor miért ne próbálnám ki?

Pár nappal később felugrottunk a barátom húgához, aki elmesélte, hogy kapott egy szuper állást Kazahsztánban, így megüresedik a lakása. Rögtön rákérdezett, hogy nem érdekelne-e? Éppen útban voltam a kis szoba felé a táskámért amikor ezt mondta, amikor is kinéztem az ablakon…..és…..és ott volt előttem egy gyönyörűen ápolt, csendes, belső kert. Csak akkor kapcsoltam! A mai napig nem felejtem azt az érzést, perceken keresztül rázott a hideg! Hiszen tudtam, hogy pontosan ez az! Pontosan így képzeltem el lelki szemeimmel a belső kertet! Pontosan ilyen kerítést képzeltem, és oda, a bal oldalra, ahol volt! Tele virágokkal, ahol mindig van napfény! A lakás nem 60, hanem 59m2! De terasszal 61m2!:) Tágas, és világos! Bútorozott! Havi 40.000Ft bérleti díjban egyeztünk meg. Ja, és nem 3 percre, hanem 3 megállóra van a Batyitól! De hogy őszinte legyek, így még jobb számomra!

Hihető volt a kérésem? Nem

Megkaptam? Igen!

Engem többé senki meg nem győz, hogy nem működik a célok kiírása, és azok elérése!

Imádok nap, mint nap teremteni! Azóta vettem még két másik Valósítsd Meg CD hanganyagot, és számtalan sikerstorym van! Köszönöm!!!!

Kívánom mindenki másnak, hogy kóstoljon bele ebbe a csodálatos világba!

ÁLMATLANSÁG SIKERSTORY- Valósítsd Meg /Altató CD

K. László, 63 éves programozó írta nekünk:

Hosszú éveken át a munkámból kifolyólag sokat dolgoztam és idegeskedtem. Ez okozott egy nagyfokú álmatlanságot. Éjszakánként max. 3 órát tudtam aludni több részletben.

Aztán az interneten találkoztam, ezzel a „csodaszerrel” ami meghozta az éjszakáim nyugalmát. A lemezt betettem a CD-olvasóba, és amikor felébredtem éjszaka és nem jött álom a szememre akkor a cd-t elindítottam és fülhallgatón hallgattam ezt a csoda CD-t. Az utasításokat megpróbáltam végrehajtani. Azt vettem észre, hogy reggel a fülemen a fülhallgató és soha nem emlékeztem a teljes lemez tartalmára mivel közben mindig elaludtam. Egyre többet tudtam aludni és egyre kevesebbet hallgattam a lemezt mivel az éjszakáim alvással telnek. Kipihentebbnek, boldogabbnak érzem magam.

Aki már tapasztalta az alvászavart, tudja, hogy micsoda nagy dolog ez!

Nagyon köszönöm a nagyszerű ötletet és gratulálok hozzá! Csak ajánlani tudom mindenkinek

MOTIVÁCIÓS SIKERTÖRTÉNET- Valósítsd Meg/ Motiváció CD

M.Botond, 21 éves írta nekünk:

Nekem a Motivációs CD segített sokat, illetve nem is sokat, csak azt a kicsit, ami belőlem mindig hiányzott. Azt a kicsi motivációt, ami hiányzott ahhoz, hogy elmenjek sportolni egy átdolgozott nap után, vagy a nyelvtanuláshoz egy szabad órában. Ezek lehet, hogy másoknak nem jelentenének gondot, de nekem igenis gondot jelentettek! A Motiváció CD-t én felébredés után, és este lefekvés előtt hallgattam, mint régebben meditációs zenéket. Egy hónap után valahogy már nem nyugodtam bele abba, hogy kihagyom az edzést, és hogy évek óta nem sikerült még letennem a nyelvvizsgát.

Szerintem azóta jó úton járok, nem hagyom, hogy a lustaság eluralkodjon rajtam.

Hetente legalább 4x edzek, és befizettem a nyelvvizsgára!

Nekem ez a Motiváció CD sokat adott, és sokat köszönhetek neki!

SZERELEM SIKERTÖRTÉNET- Valósítsd Meg CD / Társaság, kapcsolatok CD

K. Brigitta, 24 éves osztotta meg velünk sikerét:

Nagyon régóta vágytam társra, de valahogy mindig olyanokkal kerültem össze, akiket nem igazán szerettem.

Olyan szerelemre vágytam, ami megdobogtatja a szívemet, és lángol! Kislánykoromban láttam egy reklámot, ahol egy gyönyörű nő sietett az utcán, kiesett a retiküljéből a papírzsepi, lehajolt érte, majd ahogy egyenesedett volna fel, egy sármos, barna szemű gentlemant vett észre, aki a segítségére sietett. Mosolygás, beszélgetés, telefonszámcsere, és holtomiglan-holtodiglan!

Ez volt tehát a gyerekkorom óta a tervem, amit még a barátnőimnek sem mertem elmondani, olyan gyermetegnek találtam, ugyanakkor olyan romantikusnak is!

Vissza a "felnőttkorhoz". Régóta vágytam egy igazi szerelemre. A barátnőmmel mentünk egy előadásra, és jó előre megbeszéltük, hogy hova fogunk ülni, hogy mindent lássunk. Korán mentünk, és mégis, előttünk fél perccel egy társaság lefoglalta az egész sort, amit kiszemeltünk! Nagy durcásan, de kerestünk más helyet. A méregtől nem figyeltünk senkire, semmire. Szünetre indulva megkérdezi tőlem egy férfi, hogy nincs-e véletlenül zsebkendőm? Dehogynem, persze, feleltem! És ahogy a bőrönd méretű táskámból, ami persze mindig dugig van, vettem elő a 10-es csomagot, leesett a földre. Rögtön lehajoltunk érte mind a ketten, egymásra néztünk, bámultam a gyönyörű gesztenyebarna szemeit. Mosolygás, beszélgetés, telefonszámcsere.

Csak a szünet végén esett le a tantusz, hogy....zsepi, lehajolunk, barna szemek…

Nem lett holtomiglan, holtodiglan kapcsolat, „csak” egy gyönyörű, lángoló szerelem!

Hálás vagyok a CD-ért! Azóta is szívesen hallgatom!

A sikerstoryk beküldői között folyamatosan sorolunk ki kívánság szerinti CD-ket és egyéb értékes ajándékokat!

Ajándékozzuk meg magunkat és másokat is a bátorító történeteinkkel!

Kérünk, írjátok meg a neveteket, korotokat, azt, hogy hogyan találtatok rá a CD-re, és pontosan milyen problémán hogyan segített?

Ne feledd: amikor Te jót teszel valakinek, ha csak közvetetten is, azt biztosan visszakapod!

Bátorítsuk egymást példás ötleteinkkel!

Köszönjük, kíváncsian várjuk a sikereiteket:

A Valósítsd Meg Csapata